Mer om Hemsida24 och Heymo

Nedan kan du läsa mer om två webbhotell och om deras verktyg för att bygga din drömwebbplats. Oavsett om du har koll på hur du skapar en webbplats eller inte sedan tidigare så går det betydligt snabbare om du tar hjälp av ett webbhotell och skapar en webbplats via dem. Framför allt för att du slipper koda och skapa din egen domän och liknande helt själv.

Hemsida24

Ett av de mer väletablerade webbhotellen och verktygen är Hemsida24. Det passar både för dig som redan kan en hel del om att bygga din egen webbplats som för dig som inte har någon tidigare erfarenhet alls. Hemsida24 har många fina mallar som du kan anpassa efter din egen kompetensnivå och ditt eget tycke.

Andra positiva saker med Hemsida24 är exempelvis att de erbjuder en gratis testperiod. Det vill säga, du får tillgång till alla verktyg och möjlighet att skapa en webbplats helt kostnadsfritt en period. På det viset kan du och ditt företag undersöka om Hemsida24 är rätt för er innan ni binder upp er.

Hemsida24 erbjuder också bra verktyg för webbshoppar och liknande.

Heymo

Det här verktyget är perfekt för dig som inte har någon tidigare erfarenhet av att skapa webbplatser. De erbjuder en bra grund med guider på hur du kan gå till väga. Det här är ett utmärkt verktyg om du på ett enkelt och smidigt sätt vill skapa en professionell webbplats utan att investera särskilt mycket tid och energi.

Precis som med Hemsida24 erbjuder också Heymo ett kostnadsfritt alternativ som gör att du kan prova på verktygen innan du binder upp dig. Dessutom finns det mer hjälp och vägledning att ta del av så att du kan öva upp dina kunskaper i hur du anpassar och bygger en webbplats som passar dig och ditt företag allra bäst.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *