Året börjar dra sig mot sitt slut och nu blickar vi fram mot vårens trender 2020! Det finns många trender som kommer dominera det nya decenniet men framförallt pratas det om att sminket ska vara roligt! Läs mer här nedan om det senaste inom hemsidor om smink.

Vårens roliga trender sammanfattas med att sminket ska vara intensivt och pigmenterat. För dig som är van vid smink som är mer neutralt och mindre synligt – är våren 2020 en tid för förändring. Under våren 2020 handlar det om att blanda och använda neonfärger tillsammans med glans och gnistrande färger. Detta är särskilt roligt då det nu finns många hemsidor med temat intensivt smink. Till nyår 2019 är det förutspått att starka färger kommer bli den rätta looken men nästa år exploderar nätet med dessa trender. Ett sådant exempel är den traditionella eye-linern som till våren blir neonfärgad, tänk starka färger som blå och grön – som sågs tydligt på Helmut Langs modevisning och nätsida. Givetvis kan du alltid kombinera din svarta eyeliner med dessa nya trender för att få till den rätta looken. Om du hellre föredrar neutrala färger så är den vita ögonpennan tillbaka.

Chanel visade glans och mer!

Det är inte bara färgglada eyeliners som är populära till våren 2020 då Chanel visade mycket glans och glitter på deras modevisningar. Den här trenden handlar om att få till en glossig look med mycket glans på ögon och käkben. Gå gärna in på chanel.com för att se hemsidan.  Chanel var inte de enda som visade nya trender på catwalken, då välkända Oscar de la Renta visade mycket färg tillsammans med glans. I den här trenden gäller det att kombinera starka ögonskuggor med en glansig look. Blanda gärna olika färger för att få till en stark stil.  Om du hellre föredrar en färg, så är den blåa ögonskuggan ett bra alternativ för dig som ändå vill hoppa på dessa nya trender men likaså behålla en mer neutral stil. Det finns som sagt många hemsidor med bra tips på nätet just nu! Kolla in skönhetsakademin.se som är experter på Botox kurs Stockholm

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *